Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach

MODR udziela członkom NSZZ „Solidarność” i jednej osobie towarzyszącej każdemu członkowi Związku stałego rabatu w wysokości 20% ceny na pobyt w pokojach gościnnych naszego Ośrodka oraz na wynajem sal szkoleniowych. Rabatu udzielamy na podstawie aktywnej aktualnej Legitymacji Cyfrowej członka Związku.

Małopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Karniowicach serdecznie zaprasza do korzystania z pokoi gościnnych. Nasz ośrodek, w którym mieści się hotel położony jest w gminie Zabierzów, około 15 km od Krakowa i 10 km od Ojcowskiego Parku Narodowego.

Miejscowość Karniowice to idealna okolica do spędzenia kilku dni z rodziną o każdej porze roku. W jej najbliższej okolicy znajdują się malownicze doliny: Dolina Kobylańska, Dolina Bolechowicka, Dolina Będkowska, Dolina Kluczwody.

Atrakcyjne trasy spacerowe, malownicze ścieżki rowerowe i skałki, na których swoje pierwsze kroki stawiali najlepsi polscy alpiniści i himalaiści, możecie znaleźć w Karniowicach. Dlatego jeśli kochacie spędzać czas w otoczeniu natury, wybierzcie naszą bazę hotelową.

Udogodnienia:

– pokoje gościnne z łazienką 2-3 os.

– dostęp do pomieszczenia kuchennego i jadalni

– obiekt przystosowany dla osób niepełnosprawnych

– parking

– wifi