Rabaty na stacjach LOTOS dla członków „Solidarności”

Komisja Krajowa NSZZ „Solidarność” podpisała z LOTOS Paliwa umowę, na podstawie której każdy członek NSZZ „Solidarność” posiadający elektroniczną legitymację związkową może ubiegać się o kartę rabatową LOTOS Biznes oraz kartę Navigator.

Użytkownicy związkowych kart LOTOS Biznes otrzymują rabaty – od kilku do kilkudziesięciu groszy – za każdy litr paliwa standardowego lub paliwa premium LOTOS Dynamic, a także 10% zniżkę na produkty z menu Cafe Punkt, zakup olejów i płynów do spryskiwaczy oraz 15% zniżkę na usługi myjni.

Dzięki karcie NAVIGATOR do każdego zakupu paliwa lub usługi będą naliczane punkty, które będzie można wymienić na szereg produktów przemysłowych znajdujących się w katalogu https://lotosnavigator.pl/nagrody.

Ww. karty LOTOS BIZNES i Navigator wydawane będą tylko za pośrednictwem właściwego Zarządu Regionu i tylko członkom Związku posiadającym ważną elektroniczną legitymację związkową NSZZ „Solidarność”.

Wydanie i korzystanie z kart jest całkowicie bezpłatne. Użytkownik karty rabatowej ma prawo udostępniać ją dowolnym członkom rodziny. Miesięczny limit na zakupy z rabatem wynosi 2 tys. zł.

Poniżej przedstawiamy procedurę i warunki, jakie trzeba spełnić, by móc skorzystać z rabatu:

• Osoby, posiadające elektroniczną legitymację, które wyrażą chęć posiadania karty rabatowej LOTOS BIZNES i karty NAVIGATOR muszą wypełnić załącznik nr 2 do umowy (w rubryce nr ewidencyjny uczestnika należy wpisać numer elektronicznej legitymacji członkowskiej, w następnych rubrykach nazwisko i imię, maksymalną wartość zakupów – 2000 zł oraz liczbę kart – 1. Podpisać się dwa razy u dołu załącznika).

Uwaga! Nie wypełniamy rubryki ORGANIZATOR.

• Załączniki nr 2 organizacja związkowa dostarcza do Działu Kontaktów z Organizacjami Związkowymi ZRM NSZZ „Solidarność” w Krakowie, Plac Szczepański 5, IV piętro, pokój 405.
  • ZRM prześle załączniki do LOTOS Paliwa.
  • Lotos po wydrukowaniu kart prześle je do ZRM, skąd zostaną one odebrane przez organizacje związkowe.

Do pobrania:

• załącznik nr 2 do umowy:
  • regulamin pracowniczy w systemie Lotos Biznes pobierz

Informacji nt. karty LOTOS udziela Dorota Perkowska, tel. 12 421 82 75