Holiday Park&Resort – Oferta ważna do 28.09.2022

Rodzinny wypoczynek w Holiday Park&Resort z 70% rabatem dla Członków Związku Regionu Małopolskiego NSZZ „Solidarność” i Pracowników Firm.

W związku z bardzo dobrą współpracą podczas poprzednich akcji wznawiamy promocję z 70% rabatem na wypoczynek w Holiday Park&Resort.

Przy okazji informujemy Państwa, że Zarząd Holiday Park & Resort podjął decyzję, że wrzesień jest ostatnim miesiącem, w którym można nabyć vouchery na 7-dniowe pobyty w ośrodkach Holiday Park & Resort z 70% rabatem ważne 4 lata, od października ten czas zostanie skrócony do 2 lat. Zachęcam zatem do nabycia voucherów 4-letnich jeszcze w tym miesiącu.

Do Państwa dyspozycji oddajemy nadmorskie domki i apartamenty w Ustroniu Morskim, Mielnie, Kołobrzegu, Rowach, Pobierowie i Niechorzu oraz górskie domki w Uzdrowisku Cieplice Zdrój.

Link do filmu prezentującego nasze Resorty KLIKNIJ

Cena oprócz 7-dniowego pobytu (6 pełnych dób hotelowych) obejmuje korzystanie z wszystkich dostępnych atrakcji na terenie resortu, m.in.: zewnętrzny basen z podgrzewaną wodą, zjeżdżalnie, jacuzzi, basen kryty i sauny (dostępne w 2 resortach Rowy i Pobierowo), brodzik dla dzieci, zewnętrzna siłownia, boiska, place zabaw, małpi gaj. Przez cały dzień odbywają się programy animacyjne dla dzieci i dorosłych (od kwietnia do końca października). Dostępne są wypożyczalnie rowerów, salony gier, kawiarnie oraz bistro.

Poniżej znajdą Państwo platformę zakupową dedykowaną dla Regionu Małopolskiego NSZZ „Solidarność”, wystarczy kliknąć link i otworzy się strona Holiday Park & Resort do zakupu voucherów.

WAŻNE:

1. Kody generowane są automatycznie i wysyłane w wersji elektronicznej zaraz po zamknięciu linka.
  2. Nie ma ograniczeń ilościowych, można złożyć kilka zamówień na większą ilość voucherów.
  3. Istnieje możliwość otrzymania faktury indywidualnej po uprzednim zaznaczeniu takiej chęci podczas procesu zakupu.
  4. Podczas jednego logowania można zakupić kilka sztuk voucherów na to samo nazwisko.
  5. Jeżeli potrzebny jest voucher na inne dane osobowe trzeba dokonać zakupu ponownym wejściem w formularz zakupowy.

Powyższe ceny nie zawierają opłaty za sprzątanie końcowe 150 zł/ apartament i 170zł/domek oraz kaucji zwrotnej 750 zł (można wykorzystać tę kwotę na usługi dodatkowe, w tym gastronomiczne, dostępne na terenie resortów) za domek lub apartament, które należy uiścić w momencie rezerwacji wybranego terminu.

Przy wyjeździe rozliczana jest kwota za zużyte media.

OFERTA WAŻNA DO 28.09.2022r.

Oferujemy vouchery na 7-dniowy pobyt ( 6 dób ) w specjalnych cenach.

Oferta jest ograniczona czasowo i ilościowo.

Podane ceny są cenami BRUTTO!

2093 zł  649 zł za cały 4-osobowy apartament nad morzem na 7 dni

2793 zł 799 zł za cały 9-osobowy domek nad morzem na 7 dni
2793 zł 799 zł za cały 9-osobowy domek w górach na 7 dni

Vouchery mogą zostać zrealizowane w ciągu 4 lat od daty zakupu w terminach: w ośrodkach nadmorskich

• od 1 kwietnia do 14 czerwca (z wyłączeniem Majówki i Bożego Ciała) we wszystkich naszych resortach cały wrzesień i październik we wszystkich naszych resortach od listopada do marca w wybranych apartamentach w Rowach i Pobierowie.

w Uzdrowisku Cieplice Zdrój :

• od 1 września do 20 grudnia oraz od 1 marca do 14 czerwca ( z wyłączeniem Majówki, Wielkanocy oraz Bożego Ciała)

KLIKNIJ I ZOBACZ KATALOG –>

Każdy apartament i domek posiadają kompletnie wyposażony aneks kuchenny. Istnieje również możliwość wykupienia śniadań i obiadokolacji, które serwowane są w formie bufetu w restauracji w wybranych resortach.

Kontakt:

Region Małopolski NSZZ „Solidarność”

Dział Rozwoju Związku

Leszek Jankowski